Resmi tatil günlerinde teslimat yapılmıyor.

İlk belirttiğiniz adrese teslim edilmek üzere yola çıkan kargonun adresi değiştirilemiyor.

Aynı Gün Teslimat seçeneği ile vermiş olduğunuz siparişler özel araçlar ile, Kargo seçeneği ile vermiş olduğunuz siparişler Aras Kargo ile gönderilmektedir.

Paketlerinizin yukarıda verilen süreler içinde teslim edilmemesi durumunda 0850 885 01 07 Müşteri Hizmetleri Hattımızı arayarak ya da info@lackerchocolates.com mail adresine yazarak bize ulaşın. Kargo şirketi tarafımızdan aranarak, size, paketinizin teslim tarihi hakkında bilgi verilecektir. Paket teslim alındıktan sonra teslimatçı firmanın görevini layıkıyla yaptığı kabul edilmiş sayılır. Onun için: Teslimat sırasında hasarlı olduğunu tespit ettiğiniz paketleri kabul etmeyip tutanak tutturunuz. Lacker Chocolates paketinizle ilgili çalışmalara başlayarak, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacaktır.

Saat 12:00’a kadar verilen siparişler İstanbul içi belirli bölgelere aynı gün 18:00’a kadar teslim edilmektedir.

Aynı Gün Teslimat seçeneği, özel bir hizmet olup yalnızca İstanbul içi belirli bölgelerle geçerlidir. Aynı gün teslimat sipariş gönderim bedeli 19,90 TL’dir

Aynı Gün Teslimat seçeneği ile siparişleriniz aynı gün içerisinde 18:00’a kadar teslim edilmektedir.
Fakat Aras Kargo seçeneği ile verilen siparişlerde teslimat zamanı belirlenememektedir.

Aynı Gün Teslimat seçeneği ile verilen siparişlerde teslimat, aynı gün içerisinde yapılmaktadır. Aras Kargo seçeneği ile verilen siparişleriniz ise Türkiye’nin her yerine 1-3 iş günü içinde teslim edilmektedir.

Ürün adedinize göre kargo ücreti değişmemektedir.